Bosch Car Service

BOSCH CAR SERVICE

Autobedrijf Klop is aangesloten bij Bosch Car Service, de grootste merkonafhankelijke formule in autoland. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud & seizoenscontroles. Bosch Car Service is niet alleen compleet en deskundig, maar ook verrassend betaalbaar. Een geruststellend idee: alle Bosch Car Service bedrijven zijn Bovag gecertificeerd. Via Bosch Car Service zijn duizenden uitstekende occasions binnen handbereik. Kijk ook op de Bosch Car Service website.

Leasing

Zakelijk in lease

Ook de zakelijke rijder profiteert van het vakmanschap van ons autobedrijf. We bieden maatwerk lease-oplossingen en ontzorgen u bij service, onderhoud en eventuele schades.

Occasions

De betere occasions

Op zoek naar betrouwbare occasion? Bij Klop vindt u een breed aanbod in diverse prijsklassen. Alle auto’s zijn in topconditie en worden geleverd met 6 maanden BOVAG garantie.

Bosch Car Service

Moderne werkplaats

Onze werkplaats is uitgerust met de meest moderne apparatuur voor efficiĆ«nt auto-onderhoud. Zoals het Bosch KTS diagnosesysteem waarmee we bijna alle merken auto’s uitlezen.

Back to top