Lease

ZAKELIJK IN LEASE-OPLOSSINGEN

Onderhoud van uw zakelijke wagenpark? Of zoekt u een professioneel autobedrijf waar u naast nieuwe ook jonge gebruikte auto’s kunt leasen? Welkom bij Autobedrijf Klop! Wij voldoen aan de strenge criteria van Bosch Car Service en garanderen u kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook in leasing!

Belangrijk: leasing is meer dan het aangaan van een contract. Onze medewerkers staan klaar om u optimaal van dienst te zijn. Ze dragen bijvoorbeeld zorg voor representatief vervangend vervoer en nemen de afhandeling met de leasemaatschappij voor hun rekening. Natuurlijk is ook service en onderhoud bij ons in vertrouwde handen, ongeacht welk merk of type auto u rijdt. We leveren nieuwe auto’s tegen dezelfde voorwaarden als de merkdealer en met behoud van de volledige fabrieksgarantie! Zullen we eens aan afspraak maken voor een gesprek over zakelijke mobiliteit?

Werkplaats

Moderne werkplaats

Onze werkplaats is uitgerust met de meest moderne apparatuur voor efficiënt auto-onderhoud. Zoals het Bosch KTS diagnosesysteem waarmee we bijna alle merken auto’s uitlezen.

.

Occasions

De betere occasions

Op zoek naar betrouwbare occasion? Bij Klop vindt u een breed aanbod in diverse prijsklassen. Alle auto’s zijn in topconditie en worden geleverd met 6 maanden BOVAG garantie.

Bosch Car Service

Bosch Car Services

Autobedrijf Klop is aangesloten bij Bosch Car Service. Dat verzekert u van scherpe tarieven, een hoog kennisniveau en professionele service. Plus: de zekerheid van Bovag!

Back to top