Opel Corsa

1.4 120 Jaar Edition
  • Achteruitrijcamera
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 53.746 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
H-770-ZB
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)402 X 178 X 148
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Volledig Servicepakket € 595,-

Hiervoor krijgt u: Nieuwe APK keuring, Bovag garantie, Kentekenregistratie, Brandstoftank minimaal kwart gevuld, Professioneel gereinigd en gepoetst, Lakbeschadiging worden bijgewerkt, Onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschriften, Gratis vervangend vervoer bij garantie werkzaamheden, Kilometerstand correct en aantoonbaar, Bosch mobiliteitsgarantie 12 maanden.

U verwacht vooruitstrevende techniek, eigentijdse vormgeving, verrassende prestaties en toch een aantrekkelijke prijs? Ja, dan moet het toch wel een Opel worden. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het audiosysteem (met DAB-ontvangst!) bedient u met knoppen op het stuur of met stemcommando's. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Opel is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Kilometers rijden met een exacte snelheid? Dan is de cruise control je vriend! En dan is deze auto ook nog eens voorzien van verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Opel in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg.

Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.


Bedrijfsinformatie

Autobedrijf Klop heeft u als autorijder veel te bieden. In ons pand aan de Kauwenhoven 26 (industrieterrein De Stroet) bent u welkom voor aantrekkelijke occasions en vakkundige service en onderhoud aan uw auto. Deskundige monteurs staan klaar voor een professionele apk-keuring, een grote of kleine beurt of het geven van een goed advies. Autobedrijf Klop is een bedrijf waar hoge kwaliteit en persoonlijke service voorop staan. Als Bosch Car Service geven we u de beste service en kwaliteitsgarantie. Komt u binnenkort zelf eens ervaren hoe plezierig betrokkenheid en gemak is? Welkom!

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Anti Blokkeer Systeem
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Anti Slip Control
Apple carplay