Opel KARL

1.0 ecoFLEX Edition
    Bouwjaar 2017
    Kilometerstand 65.932 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    PT-267-J
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2017
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)368 X 170 X 148
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Opel laat jaar in, jaar uit zien dat hoge Duitse kwaliteit toch een heel schappelijk prijskaartje kan hebben. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. In deze Opel profiteert u onder andere ook van: dakspoiler, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, metallic lak en start-stopsysteem.

    Veilig en handig: het audiosysteem laat zich bedienen vanaf het stuur. Relaxt rijden is meegeleverd in de vorm van cruise control. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Met isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur is deze auto helemaal compleet.

    Zoals u mag verwachten van deze Opel KARL is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Met voorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

    We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?


    Bedrijfsinformatie

    Autobedrijf Klop heeft u als autorijder veel te bieden. In ons pand aan de Kauwenhoven 26 (industrieterrein De Stroet) bent u welkom voor aantrekkelijke occasions en vakkundige service en onderhoud aan uw auto. Deskundige monteurs staan klaar voor een professionele apk-keuring, een grote of kleine beurt of het geven van een goed advies. Autobedrijf Klop is een bedrijf waar hoge kwaliteit en persoonlijke service voorop staan. Als Bosch Car Service geven we u de beste service en kwaliteitsgarantie. Komt u binnenkort zelf eens ervaren hoe plezierig betrokkenheid en gemak is? Welkom!

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Anti Slip Control
    Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
    Bandenspanningscontrolesysteem
    Garanties
    Nap