Werkplaats

ONZE WERKPLAATS: BASIS VOOR ZORGELOOS RIJDEN

U wilt toch veilig en zorgeloos op pad met uw auto? De monteurs van Autobedrijf Klop doen er alles aan om uw auto in topconditie te houden. In onze werkplaats beschikken wij over up-to-date apparatuur zoals de KTS 550 uitleescomputer van Bosch. Hiermee kunnen we vrijwel alle automerken uitlezen en storingen vaststellen. Uniek is de FWA 4430, een computergestuurd uitlijnsysteem om uw auto volautomatisch uit te lijnen. We hebben ook moderne apparatuur voor onderhoud en afvullen van airco’s. Bij Autobedrijf Klop zijn alle merken welkom!

Onze monteurs: autovakmanschap
Voor het vakkundig repareren en onderhouden van auto’s is kennis van uiteenlopende automerken en technologie├źn een voorwaarde. Alleen monteurs met actuele kennis kunnen storingen effectief lokaliseren en oplossen. Daarom zijn de technici van Autobedrijf Klop er nog niet als zij een diploma op zak hebben. Ieder jaar volgen zij nieuwe trainingen om bij te blijven en kennis te maken met de nieuwste technologie├źn.

Zakelijk in lease

Ook de zakelijke rijder profiteert van het vakmanschap van ons autobedrijf. We bieden maatwerk lease-oplossingen en ontzorgen u bij service, onderhoud en eventuele schades.

Occasions

De betere occasions

Op zoek naar betrouwbare occasion? Bij Klop vindt u een breed aanbod in diverse prijsklassen. Alle auto’s zijn in topconditie en worden geleverd met 6 maanden BOVAG garantie.

Bosch Car Service

Bosch Car Services

Autobedrijf Klop is aangesloten bij Bosch Car Service. Dat verzekert u van scherpe tarieven, een hoog kennisniveau en professionele service. Plus: de zekerheid van Bovag!

Back to top