Kia Venga

1.4 CVVT ComfortLine
  • NL-auto
  • Org. 24000 km. NAP
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 24.074 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
HX-398-N
CarrosserieMPV
Bouwjaar2016
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)408 X 177 X 160
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Volledig Servicepakket € 595,-

Hiervoor krijgt u: Nieuwe APK keuring, Bovag garantie, Kentekenregistratie, Brandstoftank minimaal kwart gevuld, Professioneel gereinigd en gepoetst, Lakbeschadiging worden bijgewerkt, Onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschriften, Gratis vervangend vervoer bij garantie werkzaamheden, Kilometerstand correct en aantoonbaar, Bosch mobiliteitsgarantie 12 maanden.

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Kia Venga. De aandrijving van deze Kia wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en metallic lak.

Met de audiobediening op het stuur bedient u het audiosysteem zonder uw ogen van de weg te halen. U vindt in deze auto ook airconditioning. De Kia is standaard voorzien van: isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Kia Venga is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De hellingproef is verleden tijd. De hill hold control zorgt voor volmaakte stilstand op ieder aflopend wegdeel.

Interesse voor deze Kia Venga? Kom 'm dan van dichtbij bekijken. We maken graag een afspraak.


Bedrijfsinformatie

Autobedrijf Klop heeft u als autorijder veel te bieden. In ons pand aan de Kauwenhoven 26 (industrieterrein De Stroet) bent u welkom voor aantrekkelijke occasions en vakkundige service en onderhoud aan uw auto. Deskundige monteurs staan klaar voor een professionele apk-keuring, een grote of kleine beurt of het geven van een goed advies. Autobedrijf Klop is een bedrijf waar hoge kwaliteit en persoonlijke service voorop staan. Als Bosch Car Service geven we u de beste service en kwaliteitsgarantie. Komt u binnenkort zelf eens ervaren hoe plezierig betrokkenheid en gemak is? Welkom!

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Anti Blokkeer Systeem
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitenspiegels in carrosseriekleur
Buitenspiegels verwarmbaar
Garanties
Nap